Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
  "Senki nem nevezheti magát szabadnak addig, amíg szellemének kapuját nem képes kitárni,
úgy kifelé, mint befelé; kifelé azért, hogy képes legyen saját eszméit közkinccsé tenni,
befelé pedig azért, hogy mások értékes gondolatait el tudja fogadni."  (Validivar)
 
 

Legyen Ön is Rózsakeresztes

Mi, Rózsakeresztesek szeretettel meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon Rendünkhöz, és vegyen részt abban az izgalmas kutatómunkában, amely során a természet univerzális törvényeit tanulmányozzuk. Ha szeretné elsajátítani a személyes és lelki fejlődését elősegítő Rózsakeresztes módszereket, és úgy dönt, hogy elfogadja a meghívást, a következőket kell tennie:

Olvassa el gondosan az online tagfelvételi kérelem pontjait, válaszoljon a kérdésekre, és a kitöltött űrlapot továbbítsa a Magyar Adminisztráció felé!

A kérelem kézhezvételétől számított 4 héten belül válaszunkat minden jelentkezőnknek megküldjük. Amennyiben a tagfelvételi kérelmet nem fogadjuk el, az erről szóló értesítéssel egy időben a befizetett támogatói díjat teljes összegben visszafizetjük.

Felvétele esetén havi rendszerességgel küldjük az egymást követő Monográfiákban foglalt tanulmányokat.

Ha az első anyagok kézhezvétele után, vagy bármikor a jövőben úgy érezné, hogy ez mégsem az Ön útja, egyszerűen írja ezt meg, és mi nem küldünk több Monográfiát. A Rózsakeresztes Monográfiákat vissza kell juttatnia címünkre.

A tananyagokat elektronikus úton juttatjuk el. 

Lehetőség van a papír alapú tanulmányok küldésére is, ezt kérjük hogy jelezze felénk és bővebben tájékoztatjuk ennek módjáról és a költségéről.

2023. évi támogatói díjaink:

  egyéni társtagság adományozó
Havi: 3.900 Ft 6.700 Ft  
Negyedév: 11.300 Ft 19.900 Ft  30.000 Ft- tól
Félév: 22.600 Ft 37.000 Ft 50.000 Ft-tól
Egész év: 45.000 Ft 75.400 Ft 80.000 Ft-tól


Társtagság egy háztartásban élők (férj-feleség, élettársak, szülő-gyermek, testvérek) esetében lehetséges. A társtag nem kap külön Monográfiákat, de a tagsággal járó minden egyéb jog megilleti (részt vehet a Rend rendezvényein, összejövetelein bárhol a világon, beléphet a helyi egységekbe és részt vehet munkájukban stb.).

Kérjük, levélben ne küldjön pénzt!
Számlaszámunk, amelyre a támogatói díjat befizetheti:
OTP Bank 11740047-20132228

 

Csatlakozzon online


vagy töltse le a Tagfelvételi kérelem nyomtatványt

Könyvajánló:
Ha még többet szeretne tudni a Rózsakeresztes Rend, AMORC-ról, rendelje meg a 'Kérdések és válaszok a Rózsakeresztes Rend AMORC-ról' című könyvet, melynek ára 2300 Ft (postaköltséggel).

Megrendelését ide kattintva küldheti el.
Elektronikus levelében kérjük adja meg pontos levelezési címét. 

 
 
A Rózsakeresztesekről
Beszélgetés Bartha Katalinnal

Az alábbi magyarázat kizárólag az AMORC betűszóval jelölt, a Rózsa és a Kereszt Ősi Misztikus Rendjére (Antiquus Mysticusque Ordo Rosae Crucis) vonatkozik.
A szakirodalom többségében az AMORC-ot filozofikus, beavató és hagyományőrző mozgalomként határozzák meg, amely férfiak és nők számára egyaránt nyitva áll, fajra, társadalmi helyzetre vagy vallásra vonatkozó előírások nélkül. Részletesen el fogom magyarázni, hogy mi teszi rendünket filozofikus, beavató és hagyományőrző szervezetté, ám mielőtt belevágnék, fontos, hogy a kétségek eloszlatása érdekében röviden rámutassak arra is, ami nem az AMORC.
tovább >>
Rózsakeresztes Rend, AMORC
2890 Tata, Kastély tér 2.
Tel./fax: 0634/381-696
E-mail: amorc@amorc.hu
Hivatalos honlap: www.amorc.hu