Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
 
 
  "Senki nem nevezheti magát szabadnak addig, amíg szellemének kapuját nem képes kitárni,
úgy kifelé, mint befelé; kifelé azért, hogy képes legyen saját eszméit közkinccsé tenni,
befelé pedig azért, hogy mások értékes gondolatait el tudja fogadni."  (Validivar)
 
 

Köszöntjük a Valódi Énünk megismeréséhez vezető úton!

Örömmel üdvözöljük a Rózsakeresztes Rend AMORC kapuja előtt. Érdeklődése azt jelzi, hogy az eddigieknél hatékonyabban szeretné irányítani életét. Talán ez az első lépés az önismeret felé vezető úton.
Legfőbb célunk, hogy támogatást nyújthassunk ehhez a kizárólag személyes kutatómunkához. Ha őszinte motivációk vezérlik e belső utazás során, előbb-utóbb a misztikus ösvényre léphet, ahol megtanulhatja sorsa irányításának módját, kialakíthatja saját életfilozófiáját, és a szó legnemesebb értelmében tudatosan élheti az életét.
A siker kulcsa az Ön kezében van. Sokunk számára mindez első látásra reménytelen vállalkozásnak tűnhet. Igaz, hogy egy Rózsakeresztes sem kerülheti el életének próbatételeit, nehéz időszakait, biztosíthatjuk azonban , hogy benső énünk megismerése rendkívül izgalmas, inspiráló és gyümölcsöző vállalkozás, különösen ha olyan vezetőnk van ezen az úton, mint az ősi Rózsakeresztes Rend.


A Rózsakeresztes Rend AMORC küldetése

A Rózsakeresztes tanítások hozzásegítenek, hogy megtaláljuk Önmagunkat, megváltoztassuk életünket és pozitív hatást gyakoroljunk az Univerzumra. Tanítók és tanítványok vagyunk egy személyben; a belső bölcsesség és az élet értelmének keresői. Az idő próbáját kiállt ősi tanulmányi és gyakorlati rendszert kínálunk, mely feltárja az Univerzumot működtető rejtett alapelveket. A Rózsakeresztes módszer az élet minden területén alkalmazható eszközöket nyújt. A Rend tanításai lehetővé teszik számunkra, hogy kézbevegyük sorsunk irányítását, megtapasztaljuk a belső béke állapotát és tegyünk valamit az emberiségért.

 

Könyvajánló:
Ha még többet szeretne tudni a Rózsakeresztes Rend, AMORC-ról, rendelje meg a 'Kérdések és válaszok a Rózsakeresztes Rend AMORC-ról' című könyvet, melynek ára 2300 Ft (postaköltséggel).

Megrendelését ide kattintva küldheti el.
Elektronikus levelében kérjük adja meg pontos levelezési címét. 

 
 
A Rózsakeresztesekről
Beszélgetés Bartha Katalinnal

Az alábbi magyarázat kizárólag az AMORC betűszóval jelölt, a Rózsa és a Kereszt Ősi Misztikus Rendjére (Antiquus Mysticusque Ordo Rosae Crucis) vonatkozik.
A szakirodalom többségében az AMORC-ot filozofikus, beavató és hagyományőrző mozgalomként határozzák meg, amely férfiak és nők számára egyaránt nyitva áll, fajra, társadalmi helyzetre vagy vallásra vonatkozó előírások nélkül. Részletesen el fogom magyarázni, hogy mi teszi rendünket filozofikus, beavató és hagyományőrző szervezetté, ám mielőtt belevágnék, fontos, hogy a kétségek eloszlatása érdekében röviden rámutassak arra is, ami nem az AMORC.
tovább >>
Rózsakeresztes Rend, AMORC
2890 Tata, Kastély tér 2.
Tel./fax: 0634/381-696
E-mail: amorc@amorc.hu
Hivatalos honlap: www.amorc.hu